lovely notes from my clients:

“In all our preparation meetings she paid extensive details to our wishes, stories and our taste.”

It was a pleasure to work with Mariska. She has organized the most amazing wedding for us. Of course, any wedding planner can plan your wedding, but Mariska really made it very special for us. In all our preparation meetings she paid extensive details to our wishes, stories and our taste. This resulted in a wedding which was really personal and ours. This was also recognized by our guests.

Next to that Mariska is a special person, she is very balanced and stable, knows how to structure and never gives up on any of our wishes.

Although it’s contrary to the purpose of a wedding, we really hope we can have a wedding again, together with Mariska!

S & J

“Wij hebben écht onze allermooiste dag gehad. Met heel heel veel dank aan Mariska!! Het kon niét beter!”

Mariska is echt fantastisch! Ze denkt mee, heeft leuke ideeën en vooral op de dag zelf is het echt geweldig en fijn dat ze er is. Ze zorgt ervoor dat we echt de dag van ons leven hadden. Niks is te gek, fixt alles, No stress en vooral zorgt ze ervoor dat wij genoten. Af en toe even incheckt en vraagt hoe we het hebben en achteraf een belletje hoe we het vonden. Wij hebben écht onze allermooiste dag gehad. Met heel heel veel dank aan Mariska!! Het kon niét beter!

LUUK & ANNELIES

“Alles liep zoals gepland en ze heeft ervoor gezorgd dat wij de hele dag hebben kunnen genieten van elkaar en de gasten.”

We hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen! Mariska heeft zich voor de volle 100% ingezet om 5 juli de mooiste dag van ons leven te maken.

We waren op tijd begonnen met de planning en Mariska gaf ons het gevoel dat alles onder controle was, waardoor er totaal geen sprake was van stress tijdens de voorbereidingen. Tijdens de grote dag, maar ook achteraf, kregen we veel complimenten van onze gasten over de organisatie, versieringen en over Mariska zelf. Alles liep zoals gepland en ze heeft ervoor gezorgd dat wij de hele dag hebben kunnen genieten van elkaar en de gasten.

Mariska haar kracht is het goed kunnen communiceren met verschillende partijen. Ze komt met goede ideeën en stemt altijd alles af, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Nietin & Lydia

“Eigenlijk was het meer dan fantastisch zonder haar was dit never nooit gelukt.”

Mariska is ongelofelijk goed! Ze ont zorgt je van alles. Ze voelt alles zo goed aan, dat is echt een gave!! Ze heeft voor ons een 3 daagse bruiloft in Spanje georganiseerd en dat was FANTASTISCH! Eigenlijk was het meer dan fantastisch zonder haar was dit never nooit gelukt. Ze is hartstikke stressbestendig, lief, professioneel, je ziet haar niet maar ze is er wel! Mariska is een TOPPER!!! We love her!

LARS & MARINA

“Geen enkele wens is haar te gek en met haar uitgebreide netwerk is echt ALLES mogelijk.”

Amorino Weddings / Mariska heeft ons GEWELDIG geholpen bij het organiseren van onze bruiloft in Spanje. Alle spanning en zorgen heeft ze weg genomen, was altijd bereikbaar voor al onze vragen maar bovenal een ENORM organisatietalent en geweldige spin in het web. Geen enkele wens is haar te gek en met haar uitgebreide netwerk is echt ALLES mogelijk. Dank je wel voor het organiseren van onze mooiste dag in ons leven!

COEN & TESSA

“Ze is super georganiseerd, zorgzaam en is echt dé reden dat wij een stressloze bruiloft hebben beleefd. “

Mariska is echt een geweldige weddingplanner! Ze is super georganiseerd, zorgzaam en is echt dé reden dat wij een stressloze bruiloft hebben beleefd. Daarnaast is ze ook super lief en tot alles bereid om te helpen!

BRENT & NINA

“Gelukkig heeft Mariska dit allemaal uit m’n handen kunnen nemen en de puntjes op de I kunnen zetten.”

Twee maanden voordat onze bruiloft was is mijn kleine meid geboren wat betekende dat ik weinig tijd voor en tijdens de bruiloft had om dingen te organiseren. Gelukkig heeft Mariska dit allemaal uit m’n handen kunnen nemen en de puntjes op de I kunnen zetten. Ik heb onbezorgd de beste dag van m’n leven gehad omdat ik wist dat zij m’n visie begreep en overal aan had gedacht. Ze heeft een geweldige manier om met mensen om te gaan en denkt super pro actief mee. We hadden de dag niet zonder haar kunnen doen. Mariska bedankt. We wouden dat we nog een keer konden trouwen!

CASEY & ELISA BALE

De combinatie van jouw ervaring, jouw fijne persoonlijkheid en jouw creativiteit maakt jou tot een unieke, onmisbare weddingplanner die wij nooit hadden willen missen.

Lieve Mariska, wat heb jij ons een onvergetelijke, mooie, liefdevolle en stressloze dag bezorgd! Niet alleen wij zijn dol op jou, maar ook al onze gasten willen “een Mariska” in hun leven. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld, nergens is ook maar iets misgegaan en de voorbereiding met jou was een feestje! De combinatie van jouw ervaring, jouw fijne persoonlijkheid en jouw creativiteit maakt jou tot een unieke, onmisbare weddingplanner die wij nooit hadden willen missen. Dankbaar en nog enorm aan het nagenieten willen wij jou intens bedanken voor het organiseren van de mooiste dag van ons leven… 

MARK & LONNEKE

“Als je deze luxe en stressvrije beleving van een trouwerij wil meemaken, moet je echt haar team inhuren. Compleet ontzorgd!”

Stel je dochter komt bij je, en kondigt aan, dat ze wil gaan trouwen. Daar krijg je dan allerlei bedenkingen bij, o.a., van oei, wat een organisatie komt op je af. Stel dat ze doodleuk aankondigt; maar dat willen wij in Spanje gaan doen. Dan krijgt een bezorgde vader het Spaans benauwd..

In ons geval bood Mariska, van amorinoweddings uitkomst. Zij en haar team zijn ervaren in zo’n complexe organisatievoering. Veel Nederlanders laten invliegen, het regelen van overnachtingen, eten, bloemstukken, kappers, fotografen, restaurants, vergunningen voor trouwlocaties, ect ect. Deze organisatie biedt echt uitkomst voor bezorgde vaders, die “de mooiste dag” van je leven, niet verknoeid willen zien met allerlei regeldingetjes, en logistieke janboel.

Want in Nederland zoiets organiseren, is echt heel anders, dan in zuidelijk Europa, waar je alles tientallen keren moet checken en dubbel checken. In ons geval, betrof het een happening van 48 uur lang, waarbij 7 tot 8 accommodaties bezocht moesten worden, alsmede 2 feestavonden.

Wij hadden dit zelf nooit gekund, en dat wil je ook niet, op de trouwdag van je dochter. Daar wil je bijzijn, en niet continu bezig zijn met al die details en draaiboeken.

In ons geval deed Mariska, en haar team dat vlekkeloos, voor ca 40 mensen, 48 uur lang, met reisvoorbereidingen, alles erop en eraan, waardoor wij konden genieten.

Voor trouwerijen van onze andere kinderen, zouden wij dit zo weer doen. Als je deze luxe en stressvrije beleving van een trouwerij wil meemaken, moet je echt haar team inhuren. Compleet ontzorgd! Chapeau, Mariska.

FAM. GERRITSEN

LET´S PLAN YOUR AVENTURE

LIKE MY STYLE ? LET´S WORK TOGETHER

Here’s a stronger call to action.  Malesuada nisi. Suspendisse fringilla dui enim, quis fringilla diam varius Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.