PAKKETTEN

How can I help you

Full Service Weddingplanning

INVESTMENT €€€€

Dit pakket is ideaal voor koppels met een bruisend sociaal leven, een gezin of een drukke baan. Wanneer jullie kiezen voor dit pakket, neem ik alles voor jullie uit handen. Natuurlijk worden alle belangrijke beslissingen in overleg met jullie genomen, maar de uitwerking van jullie droomhuwelijk neem ik volledig uit handen.

WHAT´S INCLUDED:

Kennismakingsgesprek & brainstormsessie

Tijdens dit eerste gesprek leren wij elkaar kennen, maar hoor ik ook alvast graag hoe jullie ideale bruiloft er uit ziet. Vervolgens sluiten wij af met wat ik voor jullie kan betekenen. 

Locatie & Leveranciers

Zoektocht, advies & begeleiding bij het vinden van de perfecte locatie en gewenste leveranciers.

Budgetbewaking

Al jullie (geplande) uitgaven weergeven in één overzicht.

Meetings

Voortgangsgesprekken en bezoek aan de trouwlocatie.

RSVP's

Beheren aan- afmeldingen gasten

Concept & plan

Volledig samenstellen van het concept van jullie bruiloft en een bijbehorende aanpak uitwerken.

Aanspreekpunt

Gedurende de gehele periode is Amorino Weddings het aanspreekpunt voor de locatie, alle leveranciers & de gasten.

Draaiboek

Volledig uitgewerkt draaiboek met de volledige tijdlijn van jullie bruiloft.

Ceremoniemeester

Op de trouwdag zelf aanwezig als ceremoniemeester van begin tot einde bruiloft. Volledige coördinatie van jullie trouwdag volgens draaiboek, checken aankomsttijden leveranciers, gasten ontvangen, check wedding concept en plan tijdens uitvoering

Professional Master of Ceremonies

INVESTMENT €€€

Regelen jullie graag alles zelf, maar willen jullie op de dag zelf samen met jullie gasten 100% genieten? Schakel Amorino Weddings dan in als ceremoniemeester. Alle details zoals jullie die voor ogen hadden worden op deze dag tot in de puntjes geregeld. 

WHAT´S INCLUDED:

Kennismakingsgesprek

Tijdens dit eerste gesprek leren wij elkaar kennen, maar hoor ik graag alles over de plannen van jullie bruiloft.

Advies m.b.t. leveranciers

Toch nog op zoek naar bepaalde leveranciers of komen jullie er niet helemaal uit? Ik geef jullie graag advies!

Locatiebezoek

Voorafgaand aan jullie huwelijk bezoeken wij samen de locatie om jullie wensen daar te bespreken en jullie dag volledig samen met de locatie door te lopen.

Draaiboek

Volledig uitgewerkt draaiboek met de volledige tijdlijn van jullie bruiloft.

Ceremoniemeester

Op de trouwdag zelf aanwezig als ceremoniemeester van begin tot einde bruiloft. Volledige coördinatie van jullie trouwdag volgens draaiboek, checken aankomsttijden leveranciers, gasten ontvangen en check styling.

Advice Consult

INVESTMENT €€

Zelf al aan de slag gegaan, maar toch wat vragen over de verdere organisatie? Verzamel je vragen en stel ze aan Amorino Weddings! Ik voorzie jullie van handige tips, overzicht en structuur binnen jullie ideeën.

WHAT´S INCLUDED:

Online consult

Voorafgaand aan dit consult hebben jullie vragen verzamelend en informatie gedeeld zodat ik gericht voor jullie aan de slag kan gaan. Tijdens het consult help ik jullie op weg met jullie openstaande vragen over het plannen van jullie bruiloft en deel ik handige documenten met jullie.

Advies m.b.t. locatie & leveranciers

Tijdens ons consult deel ik graag een lijst met leveranciers waar ik graag mee werk en waar Amorino Weddings zeker is van de kwaliteit. Natuurlijk wordt hier rekening gehouden met jullie wensen.

Tijdsplanning

Tevens deel ik een tijdsplanning met jullie die als leidraad gebruikt kan worden bij het organiseren van jullie bruiloft.

Budget bespreking

Passen jullie wensen wel bij het vrijgemaakte budget? Ik help jullie bij het stellen van prioriteiten tijdens de organisatie.

LET´S CONNECT

LET´S CREATE YOUR UNIQUE AND INTIMATE WEDDING TOGHETHER